MB_HHZ_1256x630.jpg

MONDAY BAR XL presents HEADHUNTERZ

SLUTSÅLT!
OBS: Eftersom det kommer väldigt mycket gäster så rekommenderar vi starkt att komma så tidigt som möjligt för att undvika kö. Garderoben är tyvärr lite av en flaskhals i denna lokal. Vi öppnar därför insläppet redan 21.30. Inga biljetter kommer att säljas i dörren.

* * * * *

Världens okrönte kung av hardstyle, Headhunterz är tillbaka med en exklusiv turné efter ett par års paus. Monday Bar fick chansen att boka honom och vi tvekade inte en sekund att slå till. Vi frågade hans management om vem han skulle föredra som warmup och fick två namn att välja på, holländska brödraduon Sound Rush och Adrenalize från Danmark. Båda har spelat på Monday Bar. Sound Rush med Zatox tidigare i år och Adrenalize som warmup för ”Heady” när vi hade honom på en stor fest sist i Stockholm, på Münchenbryggeriet 2013.

Denna gång har vi valt En Arena (kallas även Kraken) som lokal, samma ställer där vi hade Paul van Dyk och Da Tweekaz förra hösten. Stor, bra lokal där kan presenterar en häftig produktion med ljud, ljus laser, visuals mm.

Speltider
21.30-23.30 : FREDDZ
23:30-01:00 : ADRENALIZE
01:00-02:30 : HEADHUNTERZ
02:30-04:00 : SOUND RUSH

▶ HEADHUNTERZ (nl)
facebook.com/Headhunterz
▶ ADRENALIZE (dk)
facebook.com/AdrenalizeDJ
▶ SOUND RUSH (nl)
facebook.com/officialsoundrush

Infobox

Monday Bar XL presents
HEADHUNTERZ

När

Fredag 20 oktober
21.30-04.00

Var

KRAKEN (fd En Arena)
Palmfeltsvägen 1
Stockholm/Johanneshov

Hitta dit

T-bana
Globen (gröna linjen mot Hagsätra)

Pris/Biljetter

I butik: SLUTSÅLT
Online: SLUTSÅLT
Inga biljetter säljs i dörren

Ålder

18 år på förköp