PVD_Event-Page-&-Video.jpg

Monday Bar XL presents
PAUL VAN DYK

Vi har ytterligare en gång fått möjlighet att boka PAUL VAN DYK, super dj deluxe, i början på 2000-talet framröstad som #1 två år i rad på DJ Mag Top 100-lista av världens största djs (på den tiden dessa omröstningar inte var utsatta för manipulation). Paul har spelat hos oss både på kryssningar och i land och är det någon som kan kan leverera trance av högsta magi och kvalitet så är det denne legendar.

Paul är ute på turné för sitt nya album "Music Rescue Me” (hans nionde totalt) som just släppts och genast gått upp som #1 på danslistor i USA, Tyskland, Holland, Mexiko mm. Här kommer länkar för lyssning och nedladdning:
https://lnk.to/PaulvanDyk_MusicRescuesMe_Album

Med sig har Paul ALEX M.O.R.P.H. välkänd för Monday Bar-publiken. Vi återkommer med ytterligare namn på linan senare, bl a vem som får äran att köra warmup.

Festen/konserten kommer att hållas i snygga Slaktkyrkan (ett stenkast från Slakthuset) som är en perfekt lokal för denna typ av event.

Eftersom våren kommit till Stockholm kommer vi även att köra på uteterassen. Här kommer vi att köra skön laid-back Anjunadeep groove. Vi har bokat ingen mindre än JODY WISTERNOFF (Way Out West mm) som kommer att köra ett 3-timmar set 00-03. Vi öppnar dock redan 21 då TATSUMI SUZUKI, KAMBIZ och AMAR S bakom spelarna.

Biljetter finns kommer att finnas på C.U.M. Clubwear (extra billiga) samt på Billetto som vanligt. Eventuellt kvarvarande biljetter släpps i dörren under kvällen.

Speltider, full lineup mm meddelas senare.

▶ PAUL VAN DYK (de)
paulvandyk.com
facebook.com/paulvandyk
▶ ALEX M.O.R.P.H. (de)
facebook.com/alexmorph
▶ JODY WISTERNOFF (uk)
facebook.com/jodywisternoff
▶ TATSUMI SUZUKI (se)
podgressive.com
▶ KAMBIZ (se)
mixcloud.com/kambizostovari
▶ AMAR S (se)
mixcloud.com/amarsacirovic31 

Infobox

Monday Bar XL presents
PAUL VAN DYK

När

Lördag 3 maj
22.00-03.00

Var

SLAKTKYRKAN
Styckmästargatan 10
Stockholm/Johanneshov

Hitta dit

T-bana
Globen (gröna linjen mot Hagsätra)

Pris/Biljetter

I butik: 280 kr (cash only) på
C.U.M. Clubwear, Drottninggatan 71d

Online: 340 kr + serviceavgift

I dörren: 380 kr

Ålder

18 år på förköp
20 år i dörren